Sponsoring Stichting Kaatsfan

Stichting Kaatsfan behoort tot de meest innovatieve Stichtingen die het kaatsen een warm hart toedraagt en faciliteert dames en meisjes kaatsters van de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB) in het uitoefenen van hun passie. Stichting Kaatsfan organiseert kaatstrainingen maar heeft daarnaast ook oog voor gezelligheid en sportief plezier. Jaarlijks wordt de fam. Wetterauw Fair Play Cup georganiseerd. Tijdens dit evenement komen er tussen de 250 en 400 kinderen naar het Sjukelân (het kaatsveld waar jaarlijks de PC wordt verkaatst) om daar voor het eerst in aanraking te komen met kaatsen. Wij proberen de jeugd enthousiast te krijgen voor het kaatsen en op die manier via de eigen vereniging aan de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB) te binden. Vanaf komend jaar spelen we met het idee ook iets te doen voor de ouder wordende mens. Hoe we dit precies in willen gaan vullen is nog niet geheel duidelijk maar dat we ook iets voor deze categorie mensen willen doen is duidelijk. In alle leeftijdsklassen willen we iets terug doen voor de samenleving.

Sportief plezier omzetten in prestaties.

Vele toeschouwers komen jaarlijks naar het prachtige kaatsveld van Weidum voor de jaarlijkse dames PC. 3 Jaar achtereen is 1 van onze teamleden of een partuur wat bij ons traint 2e geworden op deze prestigieuze kaatspartij. Daarnaast zijn onze teamleden regelmatig prijswinnaars tijdens de NK ’s in hun categorie.   

Stichting Kaatsfan is ambitieus en innovatief. Wij onderscheiden ons door:

  • Naast het aanbieden van trainingen ook oog te hebben voor gezelligheid en teambuilding
  • We staan open voor (opbouwende) kritiek die ons sterker maken
  • Daar waar we kunnen proberen we “Out of the box” te denken
  • Samen gaat bij ons voor individueel belang
  • Wij presteren het beste in combinatie met sportief plezier

Kaatsters uit heel Fryslân komen graag bij Stichting Kaatsfan trainen omdat alle faciliteiten aanwezig zijn om optimaal te kunnen presteren. De combinatie van enthousiasme en een professionele organisatie haalt het beste uit de kaatsters!

Sponsoring is voor Stichting Kaatsfan onmisbaar geworden. Mocht u het voor uw onderneming interessant vinden om als sponsor deze buitengewoon attractieve, sympathieke, gezellige en uitdagende stichting te ondersteunen, neem dan snel contact op met een van onze bestuursleden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle liefhebbers van het kaatsen hebben wij een passend pakket. Onder het genot  van een kop koffie/thee kunnen we de mogelijkheden dan prima bespreken.